Dermabraziunea

cu micro-cristale a fost conceputa mai intai de italianul Florence Mattiolli, acumuland pana in prezent o istorie de peste 20 de ani. O astfel de tehnologie este folosita doar de expertii dermatologi si de medici, dar se pare ca este aleasa din ce in ce mai mult de saloane si centre SPA. A fost numita cea mai buna metoda medicala de infrumusetare si a fost dezvoltata in Europa timp de mai multi ani, a vindecat mii de pacienti cu diverse afectiuni si a obtinut un efect extrem de satisfacator.

Dermabraziunea cu diamante ofera o optiune non-chirurgicala de finisare a pielii folosind capete de diamant sterile pentru a curata stratul de la suprafata pielii, dupa care se aspira particulele impreuna cu impuritatile. Aceasta procedura indeparteaza resturile de piele, imperfectiunile, urmele cicatricilor, ridurile si pigmentatia nedorita a pielii.

Refacerea nutrientilor naturali

Folosirea moderata a dermabraziunii cu diamante, impreuna cu produsele de ingrijire a pielii, ce penetreaza stratul de la suprafata acesteia ajungand la nivelul dermei, ajuta la refacerea nutrientilor naturali, restabilirea activitatii celulare si refacerea sanatatii pielii.

Rezultatul dermabraziunii este o piele sanatoasa, stralucitoare si frumoasa.

Florence Mattiolli

Trateaza o gama larga de afectiuni ale pielii

Aparatele de microdermabraziune fără cristale tratează sigur şi eficient o gamă largă de afecţiuni ale pielii, ce cuprinde efectele îmbătrânirii tenului, pielea decolorată şi congestionată, firele de păr încărnate, vergeturile, celulita şi ridurile. Tratamentele de microdermabraziune fără cristale sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

  • Cuprinde o gamă unică de tratamente corporale integrale
  • Este lipsită de riscuri în cazul tratamentelor pielii sensibile din zona ochilor, gurii şi gâtului
  • Tratează eficient zonele greu accesibile din cutele pielii
  • Nu există cristale consumabile greu de întreţinut şi înlocuit
  • Hipoalergenică şi igienică
  • Operează elegant şi silenţios