Criolipoliza răcește în mod controlat și gradat temperatura la nivelul subcutanat al grăsimii (stratul care se afla imediat sub piele). Țesutul gras este atras în aplicator printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulația sanguină și ajută la răcirea localizată a zonei.

Temperatura zonei scade până la -7°C / -10°C . Temperaturile scăzute elimină celulele adipoase fără să afecteze pielea sau mușchii. Faza finală a tratamentului este procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic.

Criolipoliza este o procedură care slăbește în centimetri, nu în kilograme.

Procedura de inghetare a tesutului gras nu necesita incizii sau anestezie, precum liposuctia si nici injectarile care se realizeaza in cadrul altei proceduri de remodelare  corporala prin

Nu este necesara internarea

Nu este necesara internarea si nu implica niciun disconfort pentru persoana care apeleaza la ea, asa incat, in timpul procedurii, se poate citi, asculta muzica si chiar dormi.

De asemenea, nu implica nicio perioada de recuperare. Persoana in cauza poate reveni la activitatile obisnuite, inclusiv la exercitii fizice, imediat dupa terminarea sedintei.

Avantaje criolipoliza

  • Lucreaza doar zonele cu probleme, nu afecteaza organele sau alte tesuturi
  • Rezultate comparabile cu liposuctia chirurgicala
  • O procedura se efectueaza pe durata a aproximativ 60 de minute
  • Imediat dupa sedinta va puteti continua activitatile zilnice
  • Procedura poate fi efectuata pe aproape orice parte a corpului
  • Procedura este eficienta pe brate, solduri, coapse, abdomen, spate, fund